Elektroentreprise

Våre prosjektledere har lang erfaring med alle typer installasjoner i elektrobransjen. Vi møter deg gjerne for å gi pristilbud, bistå med prosjektering, eller levere gode og fremtidsrettede forslag til løsninger på installasjonene.

Boliger

Vi prosjekterer og utfører komplette elektriske installasjoner i boliger.

Smarthus

Enekle eller mer omfattende smarthusløsninger.

Solcelleanlegg

Vi prosjekterer og leverer komplette og svært effektive solcelleanlegg for bolig og næring. Alt fra A til Å. Vi hjelper deg med Enova-støtte.

Bad

Våre dyktige elektrikere hjelper deg med nytt bad, eller rehabiliteringen av dette.

Varme og belysning

Vi installerer høykvalitets varme og belysningsanlegg, varmefolie og varmekabler, downlights, LED-striper, utvendig belysning m.m.

El-billadere

Vi installerer store og små ladeanlegg i alle boliger og borettslag.

Næringsbygg

Vi utfører alle typer installasjoner i næringsbygg.

Ekom-nett

Kabel-tv/datanettverk.

EL-kontroll av boliger og næringsbygg

Vi utfører kontroll av installasjoner i boliger og næringsbygg.

Rørentreprise

Høykvalitets rørleggerarbeid i Oslo og Viken

Med god erfaring og ekspertise i alle ledd, spesialiserer vi oss på å levere høykvalitets rørleggerarbeid til våre kunder i Oslo og Viken. Vi håndterer oppdrag som krever Tiltaksklasse 3, og vi har prosjekterende rørleggermester med KEM-utdanning og FG-sertifisering.

Vårt dedikerte team av dyktige rørleggere og teknikere er klare til å håndtere alt fra mindre vedlikeholdsoppgaver til store røranlegg i kommersielle bygg. Vi tar oss av planlegging, prosjektering og installasjon av rørsystemer for vannforsyning, avløp, oppvarming, kjøling og sprinkler.

Når du velger oss som din rørentreprenør, kan du være trygg på at vi følger de høyeste bransjestandardene og retningslinjene. Vi er godt kjent med de norske forskriftene, herunder nyeste TEK, og vi sørger for at alle våre prosjekter oppfyller disse kravene.

Vårt fokus på kvalitet og progresjon gjenspeiles ikke bare i vårt arbeid, men også i vårt materialvalg. For å sikre at dine rørsystemer er pålitelige, holdbare og effektive, bruker vi kun materialer av beste kvalitet fra pålitelige leverandører.

Enten det er nybygg, rehabilitering eller vedlikehold av eksisterende anlegg, kan du stole på at vårt team har den nødvendige kompetansen og erfaringen for å håndtere dine rørentrepriser på en effektiv og profesjonell måte.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine rørentreprisebehov. Vi er klare til å hjelpe deg med å skape pålitelige og effektive rørsystemer som møter dine spesifikke krav og forventninger.